Drob de vinete

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2017 | 29542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g vinete
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 4 oua
  • 6 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • unt
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

Cureti vinetele, le tai cubulete si le fierbi 15 minute, in apa usor sarata. Le lasi sa se scurga intr-o strecuratoare.

Calesti ceapa, apoi adaugi ardeiul taiat cubulete, mararul tocat si usturoiul pisat. Adaugi vinetele si amesteci usor pana cand se omogenizeaza compozitia. Mixezi ouale si adaugi compozitia de vinete racorita, faina, sare si piper. Torni compozitia in tava tapetata cu hartie de copt (eu am folosit un vas de silicon pe care l-am uns cu unt) si o dai la cuptor, la foc mediu (180 grade C), pentru 30-40 minute. Lasi sa se raceasca si tai drobul felii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

28.02.2017, 07:24

Oare cum o fi ? Nu am mai auzit de asa ceva

MariaBonchis 1

09.07.2018, 15:09

Mi-a placut reteta .Am so incerc si eu cit de repede !

Panacris 1

17.09.2019, 21:49

Minunat! Mi-ai adus aminte de drobul din vinete gustat prima oară la mama soacră!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu salata de vinete